Bağış

Çocuk Sağlığı Derneği maddi olanaksızlıklar içindeki çocukların sağlık ve eğitimlerine dolaylı ya da doğrudan katkıda bulunan bir kuruluştur.

Derneğimizim gelirinin önemli bir bölümü, kurum ya da kişilerin yaptıkları özel bağışlardan oluşmaktadır.

Vefat, düğün ya da başka vesilelerle yapılan törenlerde “çiçek yerine bağış” da kabul edilmektedir.

Çocuk Sağlığı Derneği’ne kişi ya da kurum adına yapılan bağışlar, yürütülen programlar kapsamında en önde gelen gereksinimlere yönlendirilmektedir.

Siz de Çocuk Sağlığı Derneği’ne maddi destek vererek ya da gönüllü çalışmada bulunarak her yıl olanakları kısıtlı yüzlerce çocuğun yaşamında bir umut kaynağı olabilirsiniz. Daima hatırlamalıyız ki çocukların sağlığı ve mutluluğu, toplumun geleceğinin güvencesidir. Bu geleceği yaratmak bizim elimizdedir.

Bağışlarınız için lütfen cocuksagder@superonline.com adresinden bizimle iletişime geçin.